+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Pegas Brno Recenzje

Ocena hotelu

85%
Bardzo dobrze

by 13 reviews

  • Personel

    91%
  • Czystość

    89%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    77%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina ze starszym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Leoš

podróżujący w pojedynkę, 3.9.2017

Karlovice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Daniel Krška

podróżujący w pojedynkę, 21.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Postel - matrace a pripojeni k Internetu bylo O.K.

  • Starsi vybaveni pokoje. Nesvitila lampa u stolu. Maly prostor v koupelne, ,Zapach ( z ventilace, smazena jidla, apod.) restaurace, ktera je v prizemi domu,

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tereza

rodzina z małym dzieckiem, 13.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
94 %
  • boli sme spokojni vlastne so vsetkym-mily,velmi ochotny personal, rodinna atmorfera, neda sa vytknut ani cistota, pozicia hotelu priamo v centre brna je tiez super-proste spokojnost! jedine, co nam na izbe chybalo bola klimatizacia (boli sme tu ubytovani pocas velkych horucav), ale to sa da inak pocas roka vlastne prepacit.. a skoda, ze parkovanie je mimo hotelu.. a dajme tomu, ze mohlo byt na vyber viacej televiznych kanalov(vecer, ked chce clovek trosku vypnut pri telke to bodne, respektive ked treba zabavit deti), ale kvoli telke sme tu neboli, takze to bolo najmenej -preto "len" ta 8 v hodnoteni komfortu, ale aj ta 8 je relativna, lebo bolo super!!! a radi sa vratime zas!!!! (len som chcela byt objektivna)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kateřina

podróżujący w pojedynkę, 29.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav Huml

podróżujący w pojedynkę, 22.5.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Zelenka

para, 14.6.2014

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • Cisty hotel, v centre mesta

  • Velky hluk z ulice! Nie je mozne ho v lete eliminovat, pretoze nie je v izbach klimatizacia, na 3. poschodi bolo v izbe velmi teplo, takze sme museli nechali okno otvorene, aby sa trochu vetralo.Celu noc sme sa budili na krik z ulice, ktory sa este znasobuje, lebo dom naproti je blizko. Hlavne v piatok a cez vikend by som hotel rozhodne nedoporucil. Stazovali sme sa rano na recepcii a ocakavali sme nejaku kompenzaciu, ale dostali sme iba informaciu, ze majitel klimatizaciu v hoteli nechce.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Čelechovský

podróżujący w pojedynkę, 26.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • velmi vstřícný persoénaál, zapomněl jsme na pkokoji něco za cca Kč 1000 a byl jsem běherm cca dvou hodin uporoněn voláním na můj mobil a zdá se že mi toto je poštou posíláno domů - děkuji.

  • pro hosta který je v hotelu poprvé velmi problematický příjezd - nutno vjet autem do "Zákazu vstupu", snad lze policii event vysvětlit pokud by mě zastavili ale pokud si atto nahrají na kameru a kontaktují mě cca po měsící až dvou, pak myslím že nebudou moje vysvětelní brát v potaz a mohu mít pokutut a biody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

NATALIA

dorośli, 9.1.2014

Русский

  • Cena ogólna
62 %
  • Отель понравился, хорошее расположение . Завтраки приличные, только пивоварня при отеле не вдохновила( особенно выбор еды)

  • На машине не подъедешь к отелю

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonim

grupa przyjaciół, 14.9.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.1.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
98 %
  • Opravdu, nejvyšší spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.