+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Pegas Brno Bewertungen

Hotelbewertung

85%
Sehr gut

by 13 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    89%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    78%
  • Preis-leistungverhältnis

    77%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Leoš

Einzelreisende, 3.9.2017

Karlovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 15.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 11.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Daniel Krška

Einzelreisende, 21.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Postel - matrace a pripojeni k Internetu bylo O.K.

  • Starsi vybaveni pokoje. Nesvitila lampa u stolu. Maly prostor v koupelne, ,Zapach ( z ventilace, smazena jidla, apod.) restaurace, ktera je v prizemi domu,

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 25.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tereza

Familie mit kleinen Kindern, 13.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %
  • boli sme spokojni vlastne so vsetkym-mily,velmi ochotny personal, rodinna atmorfera, neda sa vytknut ani cistota, pozicia hotelu priamo v centre brna je tiez super-proste spokojnost! jedine, co nam na izbe chybalo bola klimatizacia (boli sme tu ubytovani pocas velkych horucav), ale to sa da inak pocas roka vlastne prepacit.. a skoda, ze parkovanie je mimo hotelu.. a dajme tomu, ze mohlo byt na vyber viacej televiznych kanalov(vecer, ked chce clovek trosku vypnut pri telke to bodne, respektive ked treba zabavit deti), ale kvoli telke sme tu neboli, takze to bolo najmenej -preto "len" ta 8 v hodnoteni komfortu, ale aj ta 8 je relativna, lebo bolo super!!! a radi sa vratime zas!!!! (len som chcela byt objektivna)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kateřina

Einzelreisende, 29.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav Huml

Einzelreisende, 22.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Zelenka

Älteres Paar, 14.6.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Cisty hotel, v centre mesta

  • Velky hluk z ulice! Nie je mozne ho v lete eliminovat, pretoze nie je v izbach klimatizacia, na 3. poschodi bolo v izbe velmi teplo, takze sme museli nechali okno otvorene, aby sa trochu vetralo.Celu noc sme sa budili na krik z ulice, ktory sa este znasobuje, lebo dom naproti je blizko. Hlavne v piatok a cez vikend by som hotel rozhodne nedoporucil. Stazovali sme sa rano na recepcii a ocakavali sme nejaku kompenzaciu, ale dostali sme iba informaciu, ze majitel klimatizaciu v hoteli nechce.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Čelechovský

Einzelreisende, 26.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %
  • velmi vstřícný persoénaál, zapomněl jsme na pkokoji něco za cca Kč 1000 a byl jsem běherm cca dvou hodin uporoněn voláním na můj mobil a zdá se že mi toto je poštou posíláno domů - děkuji.

  • pro hosta který je v hotelu poprvé velmi problematický příjezd - nutno vjet autem do "Zákazu vstupu", snad lze policii event vysvětlit pokud by mě zastavili ale pokud si atto nahrají na kameru a kontaktují mě cca po měsící až dvou, pak myslím že nebudou moje vysvětelní brát v potaz a mohu mít pokutut a biody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

NATALIA

Junges Paar, 9.1.2014

Русский

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Отель понравился, хорошее расположение . Завтраки приличные, только пивоварня при отеле не вдохновила( особенно выбор еды)

  • На машине не подъедешь к отелю

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonymus

Gruppe von Freunden, 14.9.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonymus

Einzelreisende, 8.1.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Opravdu, nejvyšší spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.