+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Pegas Brno Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 10 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    88%
  • Vybavení

    85%
  • Pohodlí

    76%
  • Poměr cena/kvalita

    72%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • rodina se staršími dětmi
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Daniel Krška

jednotlivec, 21.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Postel - matrace a pripojeni k Internetu bylo O.K.

  • Starsi vybaveni pokoje. Nesvitila lampa u stolu. Maly prostor v koupelne, ,Zapach ( z ventilace, smazena jidla, apod.) restaurace, ktera je v prizemi domu,

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 25.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Tereza

rodina s malými dětmi, 13.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • boli sme spokojni vlastne so vsetkym-mily,velmi ochotny personal, rodinna atmorfera, neda sa vytknut ani cistota, pozicia hotelu priamo v centre brna je tiez super-proste spokojnost! jedine, co nam na izbe chybalo bola klimatizacia (boli sme tu ubytovani pocas velkych horucav), ale to sa da inak pocas roka vlastne prepacit.. a skoda, ze parkovanie je mimo hotelu.. a dajme tomu, ze mohlo byt na vyber viacej televiznych kanalov(vecer, ked chce clovek trosku vypnut pri telke to bodne, respektive ked treba zabavit deti), ale kvoli telke sme tu neboli, takze to bolo najmenej -preto "len" ta 8 v hodnoteni komfortu, ale aj ta 8 je relativna, lebo bolo super!!! a radi sa vratime zas!!!! (len som chcela byt objektivna)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Kateřina

jednotlivec, 29.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Miroslav Huml

jednotlivec, 22.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Jan Zelenka

dospělý pár, 14.6.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • Cisty hotel, v centre mesta

  • Velky hluk z ulice! Nie je mozne ho v lete eliminovat, pretoze nie je v izbach klimatizacia, na 3. poschodi bolo v izbe velmi teplo, takze sme museli nechali okno otvorene, aby sa trochu vetralo.Celu noc sme sa budili na krik z ulice, ktory sa este znasobuje, lebo dom naproti je blizko. Hlavne v piatok a cez vikend by som hotel rozhodne nedoporucil. Stazovali sme sa rano na recepcii a ocakavali sme nejaku kompenzaciu, ale dostali sme iba informaciu, ze majitel klimatizaciu v hoteli nechce.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

- Čelechovský

jednotlivec, 26.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %
  • velmi vstřícný persoénaál, zapomněl jsme na pkokoji něco za cca Kč 1000 a byl jsem běherm cca dvou hodin uporoněn voláním na můj mobil a zdá se že mi toto je poštou posíláno domů - děkuji.

  • pro hosta který je v hotelu poprvé velmi problematický příjezd - nutno vjet autem do "Zákazu vstupu", snad lze policii event vysvětlit pokud by mě zastavili ale pokud si atto nahrají na kameru a kontaktují mě cca po měsící až dvou, pak myslím že nebudou moje vysvětelní brát v potaz a mohu mít pokutut a biody.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

NATALIA

mladý pár, 9.1.2014

Русский

  • Celkové hodnocení
62 %
  • Отель понравился, хорошее расположение . Завтраки приличные, только пивоварня при отеле не вдохновила( особенно выбор еды)

  • На машине не подъедешь к отелю

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Anonym

skupina přátel, 14.9.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Anonym

jednotlivec, 8.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Opravdu, nejvyšší spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.